Producători Nikon
Cod produs: JAA824DA
Disponibilitate: Indisponibil
9.799,99 Lei Fără TVA: 8.235,28 Lei

Cantitate

Icon Solicita informatii

Mai rapid. Mai puternic. Mai stabil ca oricând. Oferind o calitate de top a imaginii, obiectivul foto AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR răspunde cu o integritate excepţională cerinţelor utilizării profesionale.

Adăugarea puternicului sistem de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon şi designul optic complet nou înviorează acest instrument de nădejde, care este cel mai utilizat obiectiv profesional din gama NIKKOR. Tehnologia VR oferă un impresionant avantaj de patru stopuri, minimizând cu eficacitate efectul de estompare care poate fi cauzat de tremuratul aparatului foto. Motorul SWM (Silent Wave Motor) exclusiv de la Nikon oferă o funcţionare mai rapidă a sistemului AF. Pe lângă construcţia mai rezistentă, un strat de acoperire cu fluor, aplicat pe elementele frontal şi posterior ale obiectivului respinge în mod activ apa, praful şi murdăria.

Zoom standard profesional f/2.8: distanţă focală de 24–70 mm (echivalent format DX: 36–105 mm). Zoomul recomandat pentru orice situaţie de fotografiere, de la unghi larg, până la telefotografie medie.

Diafragmă luminoasă f/2.8: permite obţinerea unor performanţe excepţionale în lumină scăzută şi asigură expuneri consecvente pe întreaga plajă de zoom.

Sistem de reducere a vibraţiilor (VR): minimizează efectele tremuratului aparatului foto, permiţându-vă să fotografiaţi la timpi de expunere cu până la patru stopuri mai lungi. ¹

Performanţe excelente: acest obiectiv produce imagini cu niveluri remarcabile de claritate şi contrast pe întregul cadru. Designul optic contracarează cu eficacitate denaturarea culorilor şi aberaţia cromatică şi controlează distorsiunile pe întreaga plajă de zoom.

Construcţie optică avansată: include un element asferic din sticlă ED (dispersie foarte scăzută) proiectat recent, precum şi trei elemente asferice, două elemente din sticlă ED şi un element HRI (indice mare de refracţie).

Acoperire cu nanocristale: reduce formele dublate şi petele luminoase, pentru o claritate mai bună a imaginii.

Diafragmă electromagnetică: asigură expuneri consecvente, mai precise, în timpul fotografierii în serii de mare viteză.

Motor SWM (Silent Wave Motor): performanţă de focalizare automată ultra-rapidă şi ultra-silenţioasă, cu posibilitate de preluare manuală a controlului.

Robust şi fiabil: construcţie solidă, rezistentă, destinată unui regim intensiv şi pretenţios de utilizare profesională.

Acoperire cu fluor: respinge efectiv apa, praful şi murdăria, fără a compromite calitatea imaginii. Acoperirea este aplicată pe sticla de protecţie de pe elementele frontal şi posterior ale obiectivului, unde facilitează, de asemenea, curăţarea sticlei fără ca suprafaţa să se deterioreze.

Accesorii incluse: parasolar detaşabil cu siguranţă de blocare şi husă flexibilă.

Vezi mai jos doua review-uri ale acestui produs :

Specificatii tehnice

Tip obiectivZoom
Tip unghiNormal
Format obiectivFX
Distanta focala24 - 70 mm
Diafragma maximaf/2.8
Diafragma minimaf/22
Constructia20 de elemente in 16 grupuri (inclusiv 2 elemente din sticla ED, 1 element asferic din sticla ED, 3 elemente asferice si 1 element HRI; elemente de obiectiv cu acoperire cu nanocristale si acoperire cu fluor)
Unghi de cuprindere84 - 34.20 grade (DX 61 - 22.5 grade)
Distanta minima de focalizare0.38 m (distanta focala de 35-50 mm); 0.41 m (distanta focala de 24, 28, 70 mm)
Raport max. de reprezentare0.28x
Nr. lamele diafragma9 (diafragma circulara)
Filtru82 mm
Greutate1070 g
Accesoriicapac frontal cu clic LC-82, capac posterior LF-4, parasolar HB-74, husa CL-M3
Garantie

2 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie