Metode de plata

Cum platesc, metode de plata

Ai 3 modalitati de plata :

1. Plata ramburs la primirea coletului prin curier
2. Plata card online
3. Plata prin virament/ordin de plata

Plata numerar ramburs 

Plata cu numerar se face in lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4999lei.
In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, magazinfoto.ro foloseste aplicatia de plata MobilPay de la Netopia System.

Informatiile cardului tau sunt procesate de un tert specializat si le consideram informatii de maxima confidentialitate. Nu pastram informatii despre cardurile tale la magazinfoto.ro.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. 

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul online.

Plata prin ordin de plata

Dupa finalizarea si confirmarea comenzii veti primi pe mail toate informatiile necesare plati dupa cum urmeaza :

Nume firma : Net Business Consulting Srl
Cont IBAN :RO54 BRDE 445S V369 5801 4450
Banca : BRD Agentia Pajura, Bucuresti, Sector 1
Cod fiscal : RO 188118859

Va rugam sa mentionat pe ordinul de plata numrul comenzii si sa trimiteti confirmarea de plata la adresa de mail : contact@magazinfoto.ro

Livrarea produselor se va face doar dupa ce avem confirmarea ca banii au intrat in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Pentru livrarea produselor cu valoare de peste 1500 de lei se percepe un avans de minim 50 % si maxim 100 % din valoarea acestora. Aceste produse sunt sau nu in stocul importatorului dar se pot aduce la comanda si din acest motiv se percepe acest avans.

Dupa confirmarea comenzii si confirmarea acceptarii platii unui avans se va emite o factura proforma de avans care se poate plati in maxim 3 zile, timp in care produsul va fi rezervat.

Dupa confirmarea si verificarea platii, produsul va fi livrat catre client la adresa mentionata in comanda iar restul de bani ( in cazul in care avansul a fost mai mic de 100 % ) se vor achita ramburs sau cu card la curier.