Producători Nikon
Cod produs: JAA925DA
Disponibilitate: Indisponibil
2.799,99 Lei Fără TVA: 2.352,93 Lei

Cantitate

Icon Solicita informatii

Teleconvertor 1,4x de înaltă performanţă. Fiind conceput pentru a mări cu 40% distanţa focală a anumitor obiective NIKKOR, acest teleconvertor este ideal pentru fotografii specializaţi în sport, în presă şi în natura sălbatică, oferindu-le posibilitatea de a ajunge mai aproape de detalii.


Foarte indicat pentru a fi utilizat împreună cu obiective luminoase fixe şi cu zoom, acest teleconvertor asigură imagini superioare, de înaltă rezoluţie, chiar şi la diafragmă maximă. Designul optic maximizează performanţa unui obiectiv şi minimizează aberaţiile cromatice care pot proveni chiar de la teleconvertor.


Suprafeţele din faţă şi din spate sunt prevăzute cu acoperire cu fluor, pentru a respinge murdăria şi umezeala, iar cilindrul obiectivului oferă o rezistenţă de nivel profesional la intemperii.


Diafragmă electromagnetică: maximizează acurateţea expunerii cu obiectivele compatibile.


Design optic superior: sistemul optic minimizează aberaţiile cromatice care pot proveni chiar de la teleconvertor.


Acoperire cu fluor: aplicată pe suprafeţele frontală şi posterioară pentru a respinge murdăria şi umezeala.


Cilindru robust al obiectivului: asigură o rezistenţă de nivel profesional împotriva picăturilor de apă.


Obiective compatibile: teleconvertorul AF-S TC-14E III este compatibil cu o gamă largă de obiective AF-S NIKKOR de la Nikon, inclusiv: AF-S VR Micro-NIKKOR 105mm f/2.8G IF ED¹, AF-S NIKKOR 200mm f/2G ED VRII, AF-S VR NIKKOR 200mm f/2G IF-ED, AF-S NIKKOR 300mm f/2.8G ED VR II, AF-S VR NIKKOR 300mm f/2.8G IF-ED, AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR, AF-S NIKKOR 400mm f/2.8G ED VR, AF-S NIKKOR 500mm f/4G ED VR, AF-S NIKKOR 600mm f/4G ED VR, AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8G ED VR II, AF-S VR Zoom-NIKKOR 70–200mm f/2.8G IF-ED, AF-S NIKKOR 70–200mm f/4G ED VR, AF-S NIKKOR 200–400mm f/4G ED VR II, AF-S VR Zoom-NIKKOR 200–400mm f/4G IF-ED, AF-S NIKKOR 800mm f/5.6E FL ED VR² şi AF-S NIKKOR 80–400mm f/4.5–5.6G ED VR².


Teleconvertoarele sunt o soluţie ieftină şi convenabilă de a mări distanţa focală efectivă a unui obiectiv. Se produc teleconvertoare cu trei niveluri de mărire 1,4x, 1,7x şi 2x. Denumirile de produs TC-14, TC-17 şi TC-20 se utilizează pentru identificarea factorului de mărire aplicat distanţei focale a obiectivului utilizat.4

Prin utilizarea unui teleconvertor, se va reduce diafragma maximă a obiectivului utilizat. Un convertor de 1,4x va determina scăderea cu un stop a diafragmei maxime a obiectivului. Astfel, deşi beneficiaţi de o distanţă focală mai mare, cantitatea de lumină transmisă se reduce. De exemplu, prin ataşarea unui teleconvertor de 1,4x la un obiectiv de 300 mm f2.8, obiectivul va deveni de 420 mm f/4.

Teleconvertor Nikon 1,4x de înaltă performanţă. Fiind conceput pentru a mări cu 40% distanţa focală a anumitor obiective Nikon NIKKOR, acest teleconvertor este ideal pentru fotografii specializaţi în sport, în presă şi în natura sălbatică, oferindu-le posibilitatea de a ajunge mai aproape de detalii.

Foarte indicat pentru a fi utilizat împreună cu obiective foto luminoase fixe şi cu zoom, acest teleconvertor asigură imagini superioare, de înaltă rezoluţie, chiar şi la diafragmă maximă. Designul optic maximizează performanţa unui obiectiv Nikon şi minimizează aberaţiile cromatice care pot proveni chiar de la teleconvertor. Suprafeţele din faţă şi din spate sunt prevăzute cu acoperire cu fluor, pentru a respinge murdăria şi umezeala, iar cilindrul obiectivului oferă o rezistenţă de nivel profesional la intemperii.

Specificaţii tehnice:

Construcţie obiectiv: 7 elemente în 4 grupuri
Distanţă focală minimă: Aceeaşi ca a obiectivului ataşat
Raport de reproducere maxim: Aprox. 1,4x raportul de reproducere al obiectivului ataşat
Greutate: Aprox. 190 g
Diametru x lungime (extensie de la montura obiectivului): 64 x 24,5 mm
Husă pentru obiectiv: CL-0715 (furnizată)
Accesorii furnizate: Capac frontal obiectiv BF-3B, capac posterior obiectiv LF-4

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie