Producători Nikon
Cod produs: JAA913DA
Disponibilitate: Indisponibil
2.699,99 Lei Fără TVA: 2.268,90 Lei

Cantitate

Icon Solicita informatii

Teleconvertor | Mareste de 2 ori distanta focala a anumitor obiective NIKKOR. Garantie 1 an.

Teleconvertor de înaltă performanţă ce dublează distanţa focală efectivă a anumitor obiective NIKKOR, fără a spori cea mai apropiată distanţă de focalizare. Fiind primul teleconvertor din lume care integrează un element asferic pentru obiectiv, acesta oferă imagini cu o rezoluţie şi un contrast excepţionale. 

Compact şi uşor, acesta reprezintă o soluţie rentabilă şi practică pentru momentele în care nu puteţi transporta un obiectiv suplimentar pentru telefotografiere.

Teleconvertoarele sunt o soluţie ieftină şi convenabilă de a mări distanţa focală efectivă a unui obiectiv FOTO

Se produc teleconvertoare Nikon cu trei niveluri de mărire 1,4x, 1,7x şi 2x. Denumirile de produs TC-14, TC-17 şi TC-20 se utilizează pentru identificarea factorului de mărire aplicat distanţei focale a obiectivului utilizat.

Prin utilizarea unui teleconvertor, se va reduce diafragma maximă a obiectivului utilizat. 

Teleconvertor Nikon TC-20EIII AF-S - măreşte distanţa focală aparentă de 2x, reduce diafragma obiectivului cu 2 stopuri; element asferic.

Caracteristici:

Designul optic avansat oferă o calitate excepţională a imaginii ce îndeplineşte cerinţele utilizatorilor de aparate foto Nikon în format FX.

Sporeşte distanţa focală iniţială cu 100%*.

Element asferic pentru obiectivul foto: reduce la minim distorsionarea pentru obţinerea unui contrast şi a unei rezoluţii superioare.

Corp compact şi uşor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie